Spannend...

Gepubliceerd op 14 augustus 2019 22:33

Wat leuk dat je op mijn weblog kijkt! Het is wel een beetje spannend, dit eerste blog schrijven. Maar met veel plezier tik ik dit eerste stuk!

 

De zomervakantie in het noorden van het land is nog niet voorbij, we hebben nog een week vakantie. Maar oef, wat gaat het snel voorbij. 

 

Tijdens de eerste dagen van de vakantie hebben de kinderen zeilles gehad op het Sneekermeer (en hobbelde ik er ook als een soort manusje-van-alles rond), vervolgens zijn we gaan kamperen in Frankrijk en na een korte stop thuis, hebben we een rondje IJsselmeer gezeild met onze zeilboot. Oh en tussendoor hebben we nog wat meegepakt van de Sneekweek; het zeilfeest in Sneek (en omstreken). 

 

Hieronder enkele foto's als impressie van onze zomer.

 

Als je het leuk vindt, mag je altijd een reactie achterlaten!

 

Deze zomer bezochten we le Mont Saint Michel in Frankrijk, wat een plaatje dit klooster.

 

De opening van de Sneekweek bij de Waterpoort

De 10e verjaardag van onze zoon vierden we op de camping in Frankrijk.


Reactie plaatsen

Reacties

Henrike
6 maanden geleden

Leuke blog!! En prachtig die foto van de Waterpoort! Als tiener ging ik vaak op vakantie in Sneek. Niet om het varen, maar mijn ouders en broers visten graag. Ik niet .. maar genoot verder wel van Friesland.
Groeten Henrike

Cees van Dijk
6 maanden geleden

Hi Sandrine, wat een bijzonder initiatief. En gedurfd. Ik kan me voorstellen dat je het spannend vindt, maar je blog zal ongetwijfeld talloze bezoekers trekken die allemaal leuke reacties achterlaten.